Treceți la conținutul principal

Ce caracter aveti dupa zodiacul floral

Floarea-soarelui (Simbolul celor nascuti in zilele de 1, 10, 19, 28 ale fiecarei luni)
Nativul isi doreste mereu sa fie in centrul atentiei, sa surprinda. Nativul este plin de energie, optimist, dar tine neaparat sa-i domine pe ceilalti. Cel mai bine se va intelege cu cei al caror simbol zodiacal este Orhideea, Bujorul, Albastreaua si Papucul-doamnei.

Bujorul (2, 11, 20, 29)
Nativul se simte implinit numai atunci cand este indragostit, considerand ca s-a nascut pentru a iubi cu pasiune. Practic, nativul va simti ca infloreste numai daca se poate jertfi pentru persoana iubita. Se va inlelege minunat cu cei apartinand aceluiasi semn, dar si cu Albastreaua, Margareta, Orhideea si Macul.

Papucul-doamnei (3, 12, 21, 30)
La fel ca si aceasta specie de orhideea, nativul are un aer exotic, extrem de atragator pentru reprezentantii sexului opus, care vor descoperi in el un optimist molipsitor. In mod surptinzator, ascunde o mare fragilitate si chiar nesiguranta in fortele proprii. Va avea sanse de a se intelege pe termen lung cu cei nascuti in aceleasi zile, precum si cu Trandafirul si Macul.

Albastreaua (4, 13, 22, 31)
Nu este genul de persoana care se hazardeaza sa ia anumite decizii, fiindca ii repugna ideea ca, inainte de a castiga, trebuie sa risti. Modest, amabil, este o companie incantatoare. De obicei, alearga toata viata dupa o himera, este adeptul fair-play-ului, are tendinta de a se refugia intr-o lume ireala. Albastreaua va reusi sa stabileasca relatii de exceptie cu nativii aceleaiasi zodii.

Irisul (5, 14, 23)
Simpatic, sociabil, spiritual, nativul acestei zodii lasa senzatia ca nu are nimic de ascuns, mai ales pentru ca are tendinta de a spune adevarul, indiferent de consecinte. Are inclinatii artistice. Surprinzator este faptul ca, spre deosebire de alti nativi, Irisul are sansa de a se intelege perfect cu aproape toate zodiile cu exceptia Albastrelei.

Macul (6, 15, 24)
Nativul se pricepe de minune sa manipuleze oamenii. Nu este obisnuit cu jumatatile de adevar si detesta minciuna, meschinaria si prefacatoria. Are o intuitie excelenta, care il ajuta sa anticipeze reactiile celor din jur. Ii face o mare placere sa viseze cu ochii deschisi. Se intelege foarte bine mai ales cu Papucul-doamnei si cu Trandafirul.

Orhideea (7, 16, 25)
Nativul se individualizeaza fara a face mari eforturi in acest sens. Iese in evidenta datorita atitudinii si manierelor sale, neavand nici o sansa de a se pierde in anonimat. Principiul de baza al Orhideei este fair-play-ul. ,Dispretuieste prefacatoria, infidelitatea si atmosfera tensionata, motiv pentru care e posibil sa sufere mari dezamagiri, simtindu-se tradat chiar si de cele mai apropiate persoane. Singurii cu care se va intelege cu adevarat sunt cei din Floarea-soarelui sau Papucul-doamnei si din Margareta.

Margareta (8, 17, 26)
Nativul da dovada de o candoare aproape copilareasca, combinata cu multa timiditate, care insa ii confera un farmec aparte. De obicei, pretinde fidelitate totala de la partenerul de viata, dar trebuie sa se impace cu ideea ca uneori trebuie sa faca compromisuri. Apreciaza umorul de buna calitate, dar detesta cu toata fiinta agresivitatea fizica si verbala. Cele mai potrivite relatii vor fi cele stabilite cu Bujorul, Floarea-soarelui, Albastreaua si Macul.

Trandafirul (9, 18, 27)
Pasional si agresiv, nativul acestei zodii are tendinta de a actiona inainte de a gandi. Vesnic pripit, intr-o continua cautare a partenerului ideal, nu se poate implica implica emotional intr-o singura relatie, pentru ca se indragosteste la prima vedere. Este exigent cu propria-i persoana, dar si cu ceilalti, chiar daca e constient ca acestia nu au la fel de multa energie si nu pot tine pasul cu el. Este foarte atasat de familie si de prieteni. Are mari sanse de a se intelege cu Orhideea, Macul sau Papucul-doamnei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mai frumoasa...

Laura Stoica - Mai Frumoasa Esti departe si ai asupra mea o putere imensa Ma trezesc zambind in fiecare zi Ce sansa ca te-am cunoscut, Nu mai credeam in iubire de mult... Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire N-am mai fost indragostita asa nicicand... Fericirea pe care-o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc... Tu ma vezi mai frumoasa decat stiu eu Ma faci sa simt ca sunt centrul lumii eu Si ma alinti, ma alinti, ma alinti cu vorbe dulci Inima mea nu vrea s-o minti, nu vrea s-o uiti... Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire, Sa ma trezesc zambind in fiecare zi Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc... Refren :.. Uneori fara tine drumul e greu As vrea sa fii cu mine, cu mine mereu... Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc...

Problema :)

Problema :): Un sarut pasional de 1 minut consuma 26 de calorii. Se cere: Cate ore/zile/saptamani trebuie sa executi ca sa ajungi la greutatea ideala?  Partida de sex : 144 calorii in jumatate de ora  Dezbracarea : 8 calorii Preludiul : 238 calorii in jumatate de ora o intalnire cu soacra 2000 de calorii https://www.facebook.com/photo.php?fbid=446970392059988&set=a.106879766069054.14465.100002410943138&type=1&theater

alegoria broscutelor

A fost odata un grup de broscute... ....... care voiau sa se ia la intrecere. Telul lor era sa ajunga in varful unui turn foarte inalt. Se adunasera deja multi spectatori, pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute. Cursa urma sa inceapa... Totusi... Dintre spectatori nu credea nici unul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in varful turnului. Tot ce se auzea era u exclamatii de genul: "Oh, ce obositor!!! Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!" sau: "Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!" Broscutele incepura se abandoneze ....Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe... Spectatorii continuau sa strige: "E mult p