Treceți la conținutul principal

Gemenii in relatie cu celelalte zodii

GEMENI - BERBEC

Se simpatizeaza si se inteleg, se ajuta si isi fac confidente chiar si dupa ce se despart. Gemenii se simt protejati, iar Berbecii conteaza pe sfaturile lor inteligente. Daca Berbecul are Ascendentul in Sagetator, iar Geamanul in Balanta, relatia poate dura o viata.


GEMENI - TAUR

Taurul are tendinta sa-l exploateze pe descurcaretul Geaman, care insa se adapteaza din mers si este sedus pe vecie de sentimentalismul partenerului sau. Daca este prea rigid, Taurul risca sa-l piarda pe curiosul geminian, care din cand in cand se mai uita si la alte cupluri.


GEMENI - GEMENI

Se inteleg, se enerveaza reciproc, se iubesc cu patima si se despart, dupa ce au epuizat toate experientele ce pot fi traite in comun. Combinatia este instabila, dar poate rezista o viata daca au norocul sa le placa aceleasi domenii de activitate. Sustinerea este totala.


GEMENI - RAC

Geamanul va fi hipnotizat de senzualitatea Racului, dar va parasi relatia din pricina incapatanarii si a geloziei partenerului. Cu cat Racul este mai aproape de arta, cu atat relatia va dura mai mult, pentru ca va trezi in nativul din Gemeni romantism si sentimentalism.


GEMENI - LEU

La fel de orgoliosi si de dornici sa iubeasca (Geamanul pentru a cunoaste, iar Leul pentru a supune), se vor implica total intr-o relatie arzatoare, dar plina de insatisfactii pentru nativul din Gemeni, care insa vrea din tot sufletul sa-l protejeze pe impunatorul Leu.


GEMENI - FECIOARA

Atractie erotica exista din plin, dar se corodeaza rapid. In schimb, se completeaza reciproc, astfel incat Fecioara nu se va plictisi niciodata, iar nativul din Gemeni se va simti ocrotit si lipsit de grijile domestice, asumate intotdeauna cu placere de partener.


GEMENI - BALANTA

Atras de cochetaria si tandretea Balantei, nativul din Gemeni este pacalit de diplomatia acesteia si rezista pana va gasi un partener mai compatibil, mai plin de viata si idei. Iubirea lor este o joaca, iar infidelitatea pandeste la fiecare cotitura ori urma de plictiseala!


GEMENI - SCORPION

Nativul din Gemeni este orbit de patima Scorpionului si foarte curand se va simti otravit de sentimente pe care de obicei nu le intelege, cum ar fi gelozia si orgoliul. Ambii isi pierd capul, Geamanul adaptandu-se permanent, iar Scorpionul minunandu-se de fantezia celuilalt.


GEMENI - SAGETATOR

Preocupati in egala masura de cunoastere si de comunicare, antrenandu-se la inceput in jocuri de cuvinte inteligente, relatia poate lua sfarsit cand Geamanul ajunge la concluzia ca Sagetatorul este fanfaron. Daca exista intelepciune, relatia poate dura insa o vesnicie!


GEMENI - CAPRICORN

Se suporta greu de la bun inceput, pentru ca sprintarul Geaman este insetat de cunoastere si trece rapid de la o ipostaza la alta, speriat ca nu va reusi sa descopere cat mai mult. Taciturnul Capricorn ii pare Geamanului static, rece si lipsit de viata, de pasiune.


GEMENI - VARSATOR

Intr-un astfel de cuplu primeaza comunicarea la cel mai inalt nivel, dar exista fuziune a sentimentelor si pasiunilor. Geamanul rezista doar daca se poate adapta la viata libertina a Varsatorului, acesta fiind continuu incantat de rapiditatea cu care i se raspunde de 'apel'.


GEMENI - PESTI

Nativul din Gemeni il va atrage pe tandrul Peste prin tinerete si naivitate, iar nativul din Pesti va ramane o enigma permanent incitanta pentru geminian. Atractie erotica si complementaritate exista din plin, iar cuplul va rezista in ciuda carentelor de comunicare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mai frumoasa...

Laura Stoica - Mai Frumoasa Esti departe si ai asupra mea o putere imensa Ma trezesc zambind in fiecare zi Ce sansa ca te-am cunoscut, Nu mai credeam in iubire de mult... Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire N-am mai fost indragostita asa nicicand... Fericirea pe care-o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc... Tu ma vezi mai frumoasa decat stiu eu Ma faci sa simt ca sunt centrul lumii eu Si ma alinti, ma alinti, ma alinti cu vorbe dulci Inima mea nu vrea s-o minti, nu vrea s-o uiti... Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire, Sa ma trezesc zambind in fiecare zi Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc... Refren :.. Uneori fara tine drumul e greu As vrea sa fii cu mine, cu mine mereu... Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc...

Problema :)

Problema :): Un sarut pasional de 1 minut consuma 26 de calorii. Se cere: Cate ore/zile/saptamani trebuie sa executi ca sa ajungi la greutatea ideala?  Partida de sex : 144 calorii in jumatate de ora  Dezbracarea : 8 calorii Preludiul : 238 calorii in jumatate de ora o intalnire cu soacra 2000 de calorii https://www.facebook.com/photo.php?fbid=446970392059988&set=a.106879766069054.14465.100002410943138&type=1&theater

alegoria broscutelor

A fost odata un grup de broscute... ....... care voiau sa se ia la intrecere. Telul lor era sa ajunga in varful unui turn foarte inalt. Se adunasera deja multi spectatori, pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute. Cursa urma sa inceapa... Totusi... Dintre spectatori nu credea nici unul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in varful turnului. Tot ce se auzea era u exclamatii de genul: "Oh, ce obositor!!! Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!" sau: "Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!" Broscutele incepura se abandoneze ....Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe... Spectatorii continuau sa strige: "E mult p