Treceți la conținutul principal

Despre infidelitate - ep.1

Barbatii insala pentru ca sunt nefericiti acasa

Daca ar fi fost cazul tau, cu singuranta ar fi fost adevarat, insa in cazul barbatilor nu este chiar asa. Multi barbati care isi iubesc partenerele si au parte de sex acasa nu rateaza ocazia de a calca stramb daca au ocazia.

Cercetatorii au realizat un studiu din care a reiesit ca 64% dintre barbatii care si-au inselat partenera au recunoscut ca aveau o casnicie reusita.

Barbatii insala mai des decat femeile

Asa era pe vremuri. Acum femeile insala din acelasi motiv ca barbatii: pentru ca persoana respectiva este cineva nou sau vad inselatul ca pe o recompensa a anilor pierduti in care a trebuit sa suporte un partener care nu era dragastos sau nu le asculta. Au trecut de mult zilele in care schimbatul coafurii sau cumpararea un ruj nou te ajuta sa treci peste lipsa de afectivitate a partenerului.

Mai exista un mit cum ca barbatii ar fi cei care ar transforma prietenia in aventuri. Multi barbati infideli vad aventurile ca pe o mare oportunitate cu o implicare redusa. in concluzie, femeile sunt cele care au tendinta sa transforme prietenia in dragoste si fantezia in realitate.

Femeile se implica mai mult emotional decat barbatii si au tendinta sa testeze relatiile de prietenie pentru a vedea daca ar avea mai multe sanse de reusita decat relatia actuala.

Deci noi vrem un suflet pereche in timp ce el vrea doar sa se distreze.

Aventurile sunt exclusiv pentru sex

De cele mai multe ori este adevarat tocmai pentru ca este interzis, insa nu este motivul general pentru care barbatii insala. Aventurile sunt modalitatea de a obtine ceva ce in relatie nu ai. Motivul difera de la persoana la persoana si nu are legatura intotdeauna cu sexul.

Daca te insala inseamna ca nu te iubeste

Poate ca iti lasa impresia asta insa nu este neaprat motivul pentru care o face. Totusi nu poate ascunde faptul ca nu te respecta atat de mult incat sa se "tina" de angajamentul pe care l-a luat fata de tine sau ca are un sistem de valori diferit de al tau.

Unii barbati sunt perfectv capabili sa aibe o relatie cu tine in timp ce fac sex cu altcineva, fara ca asta sa influenteze dragostea lor pentru partenera.

In general barbatii au relatii bazate pe sex si nu pe dragostea pe care le-o poarta. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui tu este daca definitia lui de iubire corespunde cu a ta.

Daca face sex cu fosta prietena inseamna ca nu te insala pentru ca au mai fost impreuna

Este scuza principala cu care barbatii se asteapta sa scape de fiecare data. Nu are impresia ca iti este infidel pentru ca nu este cu pe care nu o cunoaste. Total gresit! Tocmai din acest motiv sexul cu un fost poate avea consecinte dezastruoase.

Va trebui sa-ti explice de ce este cautat de fosta sau de ce primeste zilnic mailuri si telefoane de la ea, lucru care va poate afecta foarte mult relatia.

Iti poti proteja relatia de eventuale aventuri

Poti micsora sansele ca el sa se duca la alta insa nu ai niciodata garantia 100% ca va putea refuza avansurile mai insistente ale alteia. Cea mai buna varianta ar fi fost sa te fi intrebat inainte daca va potriviti cu adevarat si daca ceea ce vrei tu de la o relatie corespunde cu ce vrea el.


Ana Maria Vasilescu - Femina.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mai frumoasa...

Laura Stoica - Mai Frumoasa Esti departe si ai asupra mea o putere imensa Ma trezesc zambind in fiecare zi Ce sansa ca te-am cunoscut, Nu mai credeam in iubire de mult... Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire N-am mai fost indragostita asa nicicand... Fericirea pe care-o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc... Tu ma vezi mai frumoasa decat stiu eu Ma faci sa simt ca sunt centrul lumii eu Si ma alinti, ma alinti, ma alinti cu vorbe dulci Inima mea nu vrea s-o minti, nu vrea s-o uiti... Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire, Sa ma trezesc zambind in fiecare zi Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc... Refren :.. Uneori fara tine drumul e greu As vrea sa fii cu mine, cu mine mereu... Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc...

Problema :)

Problema :): Un sarut pasional de 1 minut consuma 26 de calorii. Se cere: Cate ore/zile/saptamani trebuie sa executi ca sa ajungi la greutatea ideala?  Partida de sex : 144 calorii in jumatate de ora  Dezbracarea : 8 calorii Preludiul : 238 calorii in jumatate de ora o intalnire cu soacra 2000 de calorii https://www.facebook.com/photo.php?fbid=446970392059988&set=a.106879766069054.14465.100002410943138&type=1&theater

alegoria broscutelor

A fost odata un grup de broscute... ....... care voiau sa se ia la intrecere. Telul lor era sa ajunga in varful unui turn foarte inalt. Se adunasera deja multi spectatori, pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute. Cursa urma sa inceapa... Totusi... Dintre spectatori nu credea nici unul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in varful turnului. Tot ce se auzea era u exclamatii de genul: "Oh, ce obositor!!! Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!" sau: "Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!" Broscutele incepura se abandoneze ....Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe... Spectatorii continuau sa strige: "E mult p