Treceți la conținutul principal

ascendent Leu

Persoane curioase si pline de vitalitate, Leii sunt perseverenti si isi vor urmari scopurile pana la capat, punand in slujba lor tot ceea ce au. Dinamici si cutezatori, Leii sunt insotiti in viata doar de imaginea izbandei finale. “Eu vreau, doresc” este principiul dupa care se lasa condus un Leu si dupa care ii va conduce pe altii. Semn al generozitatii si al nobletei, Leii reprezinta capacitatea de coordonare a puterii interioare a unei persoane, capacitatea de creatie a acesteia, iar vitalitatea si dorinta lor de expansiune ii vor ajuta de fiecare data sa-si implineasca scopul.

Slabiciunea Leului vine, insa, din dorinta sa de afirmare, de a fii in centrul atentiei, de a fii apreciati de cei din jur. Pentru asta sunt in stare sa fie generosi pana la limita extrema. Norocul ii ajuta pe acesti nativi exact atunci cand au mai multa nevoie de el – noi orizonturi li se deschid, noi solutii pentru problemele carora inca nu le-au gasit un raspuns. Ei vad mai bine ca oricare alt nativ luminita de la capatul tunelului si se indreapta increzatori catre ea. Asta poate fii o mare slabiciune a unui Leu, intrucat adversarii se pot folosi de ea pentru a-l dobora.

Arata-i unui Leu acea lumina apoi, in timp ce el se indreapta catre lumina, vei putea usor sa-l prinzi intr-o ambuscada. Evident, Leul nu se va da batut si caracterul sau independent va crea probleme tuturor celor care incearca sa-l subjuge. Daca vreti ca un Leu sa fie supus, creati o “rezervatie” in jurul sau, creatii senzatia ca este inca liber, in jungla, rege al tuturor si atunci Leu va face orice doriti. Nativii din leu iubesc foarte mult copiii si mai ales modul in care acestia sunt creati.

Asta inseamna ca un Leu cu greu va putea fii tinut in frau sa nu faca dragoste cu o persoana de sex opus. Pentru ca ei cred ca fiecare om este frumos in felul sau. Asa ca, din punct de vedere sexual, pentru un Leu primeaza cantitatea si nu calitatea: cat mai mult, pentru ca numarul cuceririlor sa fie cat mai mare. In schimb, ca si “animale de casa”, Leii pun mare pret pe calitatea copiilor, preferand sa aibe unul sau doi copii si care sa reprezinte cu cinste familia, mai departe.

Financiar, un Leu nu iubeste banii decat ca un mijloc de a-si atinge propriile scopuri. Iar pentru a-si atinge scopurile, Leul pune la dispozitie tot ce are: timp, cunostinte, resurse financiare si materiale. Plini de dinamism si de energie, sunt nascuti sa conduca fara a fii condusi, fiind, deopotriva, lideri si stapani, buni organizatori si administratori.

Alte slabiciuni ale Leilor sunt nervii si excesele de orice fel, ceea ce ii face pe acesti nativi sa aibe probleme de sanatate cu inima, cu aparatul circulator si chiar cu coloana vertebrala, locul unde sunt “stocati” cei mai multi nervi. Agresivi, cu un orgoliu nemasurat, Leii incearca sa se impuna intotdeauna fara ca mandria lor sa le fie calcata in picioare si fara ca demnitatea sa le fie stirbita. Generozitatea lor este fara limite, putand ajunge pana la risipa, iar magnetismul, farmecul personal, atrage multimile din jurul lor. Numai ca, uneori, leii fac abuz de acest farmec personal si produc suferinte pe plan sentimental.

Credinciosi si cinstiti, iubesc adevarul si lumina, fiind intotdeauna deasupra manevrelor subterane, folosind doar mijloace vrednice de cinste pentru a-si atinge scopurile. De obicei Leii nu fac compromisuri si nu agreeaza jumatatile de masura – in privinta asta sunt neinduplecati. Din pacate, pentru a accede la un rol important in societate, Leii pot fii foarte agresivi, calcand in picioare totul din jur care li se va opune. Cer foarte mult de la cei din jurul lor si se asteapta sa primeasca totul.In privinta partenerului uni Leu, acesta trebuie sa fie neaparat o persoana importanta, pentru ca importanta partenerului sa se reverse si asupra leului. In acelasi timp, personalitatea partenerului nu trebuie sa o umbreasca pe cea a Leului, pentru ca atunci vor iesi scantei si Leul se va intoarce impotriva propriului partener pentru a-l pune la locul sau.

sursa: horoscop-astrologie.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Problema :)

Problema :): Un sarut pasional de 1 minut consuma 26 de calorii. Se cere: Cate ore/zile/saptamani trebuie sa executi ca sa ajungi la greutatea ideala?  Partida de sex : 144 calorii in jumatate de ora  Dezbracarea : 8 calorii Preludiul : 238 calorii in jumatate de ora o intalnire cu soacra 2000 de calorii https://www.facebook.com/photo.php?fbid=446970392059988&set=a.106879766069054.14465.100002410943138&type=1&theater

cine esti tu?

"O femeie aflata in coma era pe punctul de a muri. Dintr-o data, ea se simti ridicata la cer si s-a trezit in fata Scaunului Judecatii de Apoi. - Cine esti ? a intrebat-o o Voce. - Sunt sotia primarului, a raspuns ea. - Nu te-am intrebat a cui sotie esti, ci cine esti tu. - Sunt mama a patru copii. - Nu te-am intrebat a cui mama esti, ci cine esti tu. - Sunt invatatoare. - Nu te-am intrebat ce profesie ai, ci cine esti tu. Si dialogul a continuat in acelasi fel. Orice ar fi raspuns femeia, cuvintele ei nu pareau sa raspunda la intrebarea : „Cine esti tu?" - Sunt crestina. - Nu te-am intrebat care este religia ta, ci cine esti tu. - Sunt cea care a fost la biserica in fiecare zi si le-a dat de pomana celor sarmani. - Nu te-am intrebat ce ai facut, ci cine esti tu. In mod evident, ea nu a trecut de examen, caci a fost trimisa inapoi pe pamant. Cand s-a trezit din coma, femeia s-a decis sa afle cine este. Si astfel intreaga ei viata s-a schimbat..."

Mai frumoasa...

Laura Stoica - Mai Frumoasa Esti departe si ai asupra mea o putere imensa Ma trezesc zambind in fiecare zi Ce sansa ca te-am cunoscut, Nu mai credeam in iubire de mult... Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire N-am mai fost indragostita asa nicicand... Fericirea pe care-o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc... Tu ma vezi mai frumoasa decat stiu eu Ma faci sa simt ca sunt centrul lumii eu Si ma alinti, ma alinti, ma alinti cu vorbe dulci Inima mea nu vrea s-o minti, nu vrea s-o uiti... Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire, Sa ma trezesc zambind in fiecare zi Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc... Refren :.. Uneori fara tine drumul e greu As vrea sa fii cu mine, cu mine mereu... Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc...